Ik heb mijn Verklaring Omtrent het Gedrag ontvangen, hoe kan ik deze uploaden?

Gewijzigd op Vr, 17 Mei om 11:25 AM

Om de VOG te uploaden kunt u de volgende stappen volgen:

2: Klik op ‘Ga naar screening’

3: Onder "Actie vereist" ziet u de VOG-check staan met "Extra informatie vereist".

4: Bij het land Nederland ziet u dat er staat: Actie vereist. Klik daarom op het pennetje achter dit land.

5: Hier kunt u de VOG uploaden en kunt u de check opslaan.

6. Mocht de upload button grijs zijn, klikt u dan ja bij de vraag of het document aan de eisen voldoet

7. Vergeet niet de check in te dienen.