Ik kan niet inloggen omdat de activeringslink is verlopen. Hoe kan ik toegang krijgen tot mijn screening?

Gewijzigd op Wo, 22 Mei om 3:42 PM

Om veiligheidsredenen is de activeringslink in de e-mail slechts eenmaal en gedurende 24 uur geldig na de activering van je account. Ben je uitgelogd en wil je opnieuw inloggen? Ga dan naar de volgende pagina: login.validatagroup.com

Hier kunt je kiezen voor 'Wachtwoord vergeten' of inloggen met jouw gebruikersnaam (e-mailadres) en persoonlijk wachtwoord invoeren om (wederom) in te loggen.