Wat is Two-Factor Authenticatie? (2FA)

Gewijzigd op Wo, 22 Mei om 3:44 PM

Sommige kandidaten stellen Two-factor authenticatie in om hun accounts beter te beschermen. Bij sommige klanten wordt dit automatisch ingesteld omdat ze deze instelling vereisen. Deze 2FA verloopt via een sms-code of via een authenticatie-app (zoals Google Authenticator). Mocht de kandidaat dit willen resetten (bijvoorbeeld uitschakelen) dan kan Validata Support dit voor hen doen. De kandidaat kan hierover bellen of mailen (support@validatagroup.com)."