Bij het inloggen wordt mijn telefoonnummer niet herkend. Hoe kan ik verder gaan?

Gewijzigd op Wo, 22 Mei om 3:43 PM

Als jouw mobiele telefoonnummer niet wordt herkend, kan het zijn dat er een verkeerd nummer is opgegeven bij het aanvragen van de screening. Als je deze melding te zien krijgt, kan je het beste contact opnemen met Validata Support. Zij kunnen het telefoonnummer direct voor jou aanpassen, zodat jij je opnieuw kan aanmelden.